Akcijske cijene ECOroll teretnih guma!

Kompanija Pring d.o.o. Banja Luka, ekskluzivni uvoznik Triangle guma za tržište BIH, u saradnji sa Triangle Tyre Co., Ltd sprovodi akciju na dva nova modela HIGHWAY ECOroll guma 385/65 R22.5 TRT02 i 315/70 R22.5 TRD02 uz nevjerovatan popust od 25% i produženu garanciju od 5 godina.

TRIANGLE Tyre Co., Ltd povećava cijene od 01.05.2016. god. tako da imate priliku da iskoristite ovu akciju i kupite/rezervišete gume po akcijskoj cijeni!

q8w6_trttrd_2TRT02
Triangle TRT02 je guma namjenjena da se montira na upravljačku osovinu kamiona i prikolicu na dobrim putevima, sa ojačanom konstrukcijom gume za velika osovinska opterećenja.

TRD02
Triangle TRD02 je guma namjenjena da se montira na pogonsku osovinu kamiona, sa najnovijom tehnologijom gazećeg sloja i usmijerenom šarom, što daje vrhunske vučne performanse i smanjenu buku gume.

ECOroll gume
Triangle TRT02 i TRD02 spadaju u ECOroll gume, koje imaju veliku otpornost na neravnomjerno habanje sa malim otporom kotrljanja, što dovodi do:
– ravnomjernog trošenja gazećeg sloja,
– velike kilometeraže,
– niske potrošnje goriva i
– maksimalno poboljšanih voznih karakteristika na mokrom putu.

TEST ECOroll GUME U ODNOSU NA OBIČNU GUMU
Prilikom montaže 6 guma na prikolicu ili 4 gume na pogonsku osovinu osovinu, ostvariće se ušteda na gorivu za 5% po kilometru, što je približno 2 000 KM tokom radnog vijeka gume.

KONTAKTIRAJTE NAS ŠTO PRIJE!

q8w6_Untitled111_1

Aktuelnosti

TRIANGLE proslavio 40 godina postojanja

1. jun 2016.

Kineski proizvođač guma TRIANGLE proslavio je prošlog mjeseca 40 godina postojanja. TRIANGLE je u proteklih 40 godina napravio veliki napredak

opširnije

Akcijske cijene ECOroll teretnih guma!

25. april 2016.

Kompanija Pring d.o.o. Banja Luka, ekskluzivni uvoznik Triangle guma za tržište BIH, u saradnji sa Triangle Tyre Co., Ltd sprovodi akciju na dva

opširnije

TRIANGLE bilježi sve bolje rezultate!

1. mart 2016.

KVALITET - POUZDANOST - UŠTEDA Kvalitet, pouzdanost i ušteda u transportu koja se ostvaruje korišćenjem Triangle pneumatika su nešto što je

opširnije

Broj partnera sve veći!

27. novembar 2015.

Jesen je vrijeme kada najveći broj kompanija, koje se bave bilo kojim vidom prevoza, mjenjaju gume. To svakako znači veću potražnju guma na

opširnije